OL i Beijing 2022 har det største antal politikere

Af: Peter Andersen

Vinter OL i Beijing 2022 har det største antal  politikere. Vinter-OL åbner for afslutningsceremonier i Beijing, Kina, den 4. februar og den 20. februar 2022.

 

En verden, En Drøm

Forskningen vil være baseret på forståelsen af, Kinas
Økonomiske og magt – politiske faktor på arbejde
Nøglerolle fokus for åbnings- og afslutningsceremonier
Under mottoet En verden, En Drøm.

I Vesten endte fakkel stafetten med at blive faklen i en historie i omkring den økonomiske verden. Faklen symboliserer i dag Kinas nye magtposition i den globale økonomi.

5000 år med kinesisk kultur

Gennem 5.000 år med kinesisk kultur, har Kina brugt til blandt andet at arve gamle tekster og billeder, overført fra generation til generation er kinesisk kultur blevet til Kina.
Kina og Lenovo har erobret en tredjedel af computermarkedet, mens virksomhedernes mobiltelefoner, servere og digitale underholdningsprodukter også vokser og vokser.

DIF er Danmarks største idrætsorganisation, den er dedikeret til at fremme idrætten og elite- og breddeidrættens rammer og vilkår.
De fleste olympiske  politikere skal  besøge OL. Åbningen- og afslutnings-ceremonierne for de olympiske vinterlege i Beijing, Kina, starter den 4. februar lukker den 20. februar 2022. Begivenheden vil tage udgangspunkt i den forståelse, at under mottoet “One World, One Dream” spiller Kina og resten af verden en nøglerolle i økonomiske og magtpolitiske faktorer i åbnings- og afslutningsceremonierne.

 Dette mislykkedes delvist når der er kritiske  røster i Europa og USA. hvor fakkel stafetten i Vesten endte med at blive faklen til en historiefortælling der kritiserer  Kinas nye magtposition i den globale økonomi.

5.000 år med kinesisk kultur, brugt til at arve gamle tekster og billeder
Overført fra generation til generation er kinesisk kultur blevet til Kina, og Lenovo har erobret en tredjedel af computermarkedet, mens virksomhedens mobiltelefoner, servere og digitale underholdningsprodukter også vokser.
Beijing, værtslandet, Beijing, Kina er værtsland for de olympiske vinterlege i februar 2022.

Dansk badmintonspiller Victor Axelsen

Danmarks Victor Axelsen vandt en overbevisende olympisk badminton guldmedalje i 2020 i Tokyo og blev den første ikke-asiatiske mand til at vinde singletitlen siden 1996.
Verdens nr. 2 besejrede den kinesiske forsvarende mester Chen Long 21-15, 21-12, kontrollerede sin modstander tidligt og viste ingen slæk.
“Jeg tror ikke, jeg siger, at det er fantastisk, men det er også fantastisk, at Danmark repræsenterer både kvinder og mænd i curling ved OL i Beijing. Lige så aktivt overraskede som vi er, er vi lige så spændte og stolte. Vi lover der er mindst 18 curlingbegivenheder, som danskerne kunne følge med på de danske skærme, og så håber vi naturligvis, at der denne gang igen vil være under curlingfeberen i Nagano i 1998 var en del danskere, der stod op om natten for at fokusere på de danske curlere,” OL i Danmark, Mikel. Sanson Ergard, leder af missionen i Beijing, sagde.
I februar 2022 sender Danmark sit største hold til Beijing.
I februar 2022 sender Danmark sit hidtil største hold til vinter-OL i Kina. I februar 2022 sender Danmark sit hidtil største hold til vinter-OL i Kina.
– “Jeg synes, det er et problem, hver gang vi har en større sportsbegivenhed i landet, som bruger det til det niveau af politisk propaganda, som vi må forvente i Kina. Det sker allerede.
– Det kan man se i invitationsbrevet fra den kinesiske præsident til Putin, for eksempel. “Det er et politisk symbol på en dimension,” siger Hans Natorp, formand for Danmarks Idrætsforbund, til Ekstra Bladet.

Anne-Marie Rindom 2021 verdensmester og olympisk guldmedaljevinder

Anne-Marie Rindom: I 2021 vandt Anne-Marie Rindom et verdensmesterskab og en olympisk guldmedalje
Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Anne-Marie Rindom at få en OL-medalje med hjem. I sommeren 2021 vandt hun en guldmedalje ved OL i Tokyo 2020 i Japan.
For mange atleter er den olympiske guldmedalje det højeste mål og den højeste præstation. Hun ønsker, at alle danske atleter/danske idrætshjerter skal have en vindermentalitet for succesen med Vinter-OL i Beijing i februar 2022. sagde Anne-Marie Rindom.

Skriv et svar