Et Sidste Møde i Udvalg med Statsminister

Statsministeren deltager i dette der er det sidste møde i den danske korruptionskommission, der dermed bliver holdt i Marienborg den 7. Februar om eftermiddagen. Det er arrangeret af dansk statsminister selv. Dansk Antikorruptionskommission i Marienborg.

Af: Zhong Min Peng, Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm og Zhu Xiaojun

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Overrækkelse af hæderspris indenfor forskning

Platform med regler

Samtidig overvejer Martin C. Hansen, der er leder af Mover-platformen, nye regler, herunder det faktum, at han i nogle af sine virksomheder skal vedtage nye regler: ejeren af en varebil kan ikke længere have sit køretøj være drevet privat. Yderligere omkostninger lægges til lasten. Prime Force Mover direktør Martin C. Hansen forbereder sig på, at lukke nogle af hans digitale trafikplatforme. Mover, en ny regel indført af et flertal af mennesker uden for regeringen, der kræver særlige kurser til at køre gods, og skal yde økonomisk sikkerhed. Få tilladelse. For Mover er der også en bagagebærer på køretøjet, og håndværkere og andre ejere kan indlæse flere varer under transport. For eksempel til en person uden lastbil, en sofa købt hos Den Blå Avis.

Tidligere Statsminister Lars Loekke Rasmussen
Tidligere Statsminister Lars Løkke Rasmussen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud for mødet:

“Danmarks velstand er ikke kommet af sig selv. Den er kommet, fordi vi har formået at tage ny teknologi og globaliseringen til os. Sådan skal vi fortsætte. Vi skal gøre hverdagen lettere, udvikle gode ideer og skabe nye jobs.”

billedet indeholder tre personer
Tidl. Statsminister Lars Løkke Rasmussen

Tradition er holdt vedlige

Alt det skal vi samarbejde om. Disruptionrådet har videreført den unikke danske tradition, hvor vi på tværs af folkevalgte, fagbevægelse, arbejdsgivere og eksperter møder vores udfordringer i fællesskab. Jeg er stolt over at være statsminister i et land, hvor vi vælger samarbejde frem for konflikt.” Statsminister Lars Løkke Rasmussen begyndte at introducere årsagerne til analysen af ​​Danmarks fremtid. På den sidste pressekonference orienterede statsministeren regeringen om opfølgningen af ​​Rådets arbejde.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen sagde forud for konferencen: “Danmarks velstand i sig selv er ikke tilfældet. Grunden til dette er, fordi vi har med succes globaliseringen bragt os ny teknologi. Dette er, hvordan vi fortsætter. Vi er nødt til at gøre hverdagen lettere, udvikle gode ideer og skabe nye arbejdspladser med muligheder.”

To Sider Møder Hinanden

Alle os skal arbejde sammen. Udvalget fortsætter med at underminere Danmarks unikke tradition, hvor vi møder udfordringerne i mellem folkevalgte, fagforeninger, arbejdsgivere og eksperter. Jeg er stolt af at være statsminister i et land, vi har valgt samarbejde frem for konflikt. Flere fra Disruptionsrådet og Antikorruptionskommission var mødt op for at overvære det sidste planlagte møde. I de sidste to år (2017) oprettede regeringen Destruction Committee, eller disruptionsrådet, som drøftede og forberedte sig til det fremtidige arbejdsmarked, og var villig til at udnytte de muligheder, der er forbundet med teknologisk udvikling og stigende globalisering. Løsningen blev fundet, hvordan danske virksomheder og medarbejdere kan passe ind i det danske fremtidige partnerskab, der er meget forskelligt fra i dag.