Kulturnatten i København 2023

Af: Visit Copenhagen og Henning Okholm
FOTO:Zhong Min Peng©RP

Få unikke kulturoplevelser ved Københavns årlige event Kulturnatten
Faktisk har Kulturnatten i København i over 25 år været en af Københavns mest populære og velbesøgte kulturbegivenheder.

Et væld af spændende events, god stemning og hyggeligt byliv på Københavns største årlige endagsbegivenhed den 13. oktober 2023 hvor mere end 250 kulturvenues, herunder parker, teatre, museer, kirker, ministerier, pladser og biblioteker byder publikum velkommen. Begivenheden er årlig, og her får du en unik mulighed for at deltage i anderledes, flotte og sjove arrangementer og events, som sammen viser, hvordan København udnytter byens uendelige potentiale. Her kan man tale om, at kulturlivet for alvor får lov til at være omdrejningspunktet.

For mange børnefamilier er Kulturnatten i København en ekstra stor begivenhed, da det foregår på dagen for skolernes efterårsferie. Kulturnatten er en oplagt måde at tage hul på sin efterårsferie og nyde, at byens dejlige kulturliv bringes sammen i en fælles inspirationskilde, som alle kan være en del af. Tag til Kulturnat i København og få unikke oplevelser med familien, vennerne eller kæresten.
Christiansborg /Folketing i København udefra | Photo by: Zhong Min Peng©RP / Source: Visit Copenhagen.

Hele København lyser op til Kulturnatten, dvs. fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – så der er ret gode muligheder for, at du bliver en del af Kulturnatten, hvis du går en tur gennem byen og holder øjnene åbne. Husk at have et Kulturpas med, hvis du vil rejse frit med metro, bus og tog på denne ene dag og aften. Du kan også nemt cykle fra arrangement til arrangement, og på Wakeup Copenhagen kan du leje en cykel, hvis du er på ferie i byen. Er du ude i god tid, kan du planlægge aftenen hjemmefra og sikre, at du når at se og opleve det, der interesserer dig allermest.

Find programmet for Kulturnatten i København på deres hjemmeside eller få en trykt oversigt over årets arrangører ved anskaffelse af Kulturpas. Programmet skifter fra år til år men byder som regel på masser af udstillinger, diverse kreative værksteder, kanalrundfarter, børneunderholdning, rejseforedrag, midnatsgudstjenester, rundvisninger, koncerter og interviews.
Det er d. 13. oktober 2023. Kulturnatten foregår kl. 18:00-00:00

Skriv et svar