Prinsesse Marie af Danmark deltog i Frederiksberg Høstfest

Af: Kongehuset. Henning OkholmFOTO: ROYAL PRESS ZHONG MIN PENG
Prinsesse Marie af Danmark  deltog i Frederiksberg Høstfest den 20. august 2021Prinsesse Marie af Danmark deltog som protektor for Copenhagen Cooking i Frederiksberg Høstfest den  20. august 2021.
Bestyrelsesformand for Food Organisation of Denmark (FOOD) Kim Rahbek, borgmester i Frederiksberg Kommune Simon Aggesen samt festivaldirektør Stine Lolk har modtaget Prinsessen Marie ved ankomsten til Frederiksberg Allé protektor for Copenhagen Cooking i Frederiksberg Høstfest. 
Prinsesse Marie af Danmark deltager som protektor for Copenhagen Cooking i Frederiksberg Høstfest
 Prinsesse Marie af Danmark deltager som protektor for Copenhagen Cooking mad fest i Frederiksberg den 20. august  2021.Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende festival i København, der sætter fokus på den københavnske gastro-scene og Danmark som madland.20. august 2021 skyder vi Copenhagen Cooking 2021 i gang med mere end 100 events over hele byen og en festivalplads, der byder på debatter, temadage, workshops, spiseoplevelser og meget mere.
Prinsesse Marie har gennem en årrække været engageret i kampen mod madspild og i arbejdet for at leve op til FN’s målsætning i verdensmål 12 om en 50 % reduktion af madspild i 2030.

Skriv et svar