Et Græsk Møde i København

Prince Nikolaos next to the moon in his painting

Grækenland holdt en pressekonference d. 5. marts 2019, i Københavns Rundetårn. Det var den græsk-danske Prins Nikolaos der præsenterede sin udstilling for København – og for første gang.

Af: Zhong Min Peng og Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Stiller spørgsmål til forskning

Øjeblikkene fra Grækenland

Det handlede om Græske og Danske Prins Nikolaos’ fotografering. Man indfanger følelsen af ​​fuld farve, fordybende dukke en række forskellige farver, den scene i mit sind, der beskriver i en sølvgrå tåge varmen fra solen er ikke svært at finde, fra sollys skråt ned gennem dybet til Sky I modsætning til roen i det omgivende miljø eller ensomheden af ​​stemningen.

billedet indeholder en solnedgang
Solnedgang
billedet indeholder en solnedgang
Røde skyer ved solnedgang

Titlen på værket er Ominous Beauty. Ominous beauty betyder både dræber, ondt eller ondt forudanelse; truende; intetlovende: en uhyggelig bank af mørke skyer. Solen, der er ved at falde, lyset er ikke kun svagt men kortvarigt. Koncentreret solenergis kontrastfarve får en til at føle sig ensom eller rolige omgivelser. Dette øjeblik. Den græske himmel fortsætter med at give fotografer af Grækenland og den danske Prins Nikolaos nye og fantastiske værker med himmelsk koreografi. Den græske himmel fortsætter med at give fotografer Grækenland og Prins Nikolaos af Danmark nye og fantastiske værker med himmelsk koreografi. Prins Nikolaos i Grækenland og Danmark har taget fat på dette øjeblik. Eller det er tid. Prins Nikolaos udforskede lyset af sin hjemby i den første danske udstilling, der blev udstillet i Københavns rundtårn fra 2. marts til 31. marts 2019.

billedet indholder to personer
Prins Nikolaos følges med journalist

Nyheder foto nyheder billeder fantastiske værker.

Korrespondent: Prins Nikolaos, De som fotograf, hvad er de særlige klassiske elementer i dit billede?

Prins: De særlige klassiske elementer i mine billeder er inspireret af natur og lys. Disse udstillinger er alle i Fotograferet i min hjemby håber jeg, at skærgården vil vise forskellige værker af blå og hvid. Arbejdet i den varierede græske himmel udforsker lys eller forholdet mellem lys og himmel. Derfor er disse billeder også brugt til at fange de dramatiske ændringer i værkerne, værkerne viser en rig sky, stjerner og lys farvespil.

Korrespondent: Hvilke af dine 48 fotoudstillinger er det bedste billede De tænker på?

Prins: Du kan bestemme hvilken af ​​de 48 fotoudstillinger der er det bedste billede du tænker på.

billedet indeholder en person
Prince Nikolaos foran et maleri

Prins Nikolaos viste 48 himmelske øjeblikke i Stillebibliotekets sal, som vises fra 2. marts til 31. marts 2019 med titlen “Civil Core Science”. Dette er den “himmelske koreograf”. Siden den første udstilling af Londons auktionære Christie i 2015, har folk været i stand til at se Prins Nikolaos’ billeder i Qatar og Australien, men det er første gang, Prins Nikolaos udstiller i Danmark. Disse værker, kaldet “Ædelstene fra Grækenland”, samler en række temaer, herunder billeder af specielle teknikker trykt på træbrædder af græsk marmor.

Hvor det startede

Prins Nikolaos vokser op i London, men som nu bor i Grækenland. Her fotograferede han de fleste af fotografierne, lige fra genkendelige naturbilleder til abstraktioner, der dateres tilbage til de gamle elementer i det antikke Grækenland. Gennem sine fotografier, ønskede han at vise et andet billede af sit hjemland, som ikke er normalt forbundet med de græske øer i blå og hvid, fordi han sagde, “Grækenland stråler naturligt mine øjne og ser naturen som et lærred himlen. Han oprettede den smukkeste kunst, som du kan se.”

Prins Nikolaos har altid været ivrig efter, at klatre de højeste steder for at få den bredeste udsigt. Derfor er det ikke underligt, at han som rammen for sin første udstilling i Danmark valgte det runde tårn, og hans arkitektur var fascineret af hans lille størrelse. Faktisk inspirationen til titlen “himmelsk kerne videnskab” kommer fra den cirkulære tårn observatorium bygget til og stadig fungere som astronomiske observatorier, kikkerter rettet mod den store himmel.

billedet indeholder to personer
Danapress har alle salg Prins Nikalaos hos ” runde tårn” i København

Nikolaos, Prins af Grækenland, har status som en dansk prins.

Om Prinsen og Grækenland

Prins Nikolaos blev født den 1. oktober 1969. Prinsen af ​​Grækenland og Danmark, det tredje barn af den græske kong Constantine II og Dronning. Selv om han er født i den græske kongelige familie, der er blevet afskaffet, har han også status som en dansk prins. Fader Konstantin II, Moder til Prinsesse Anne-Mary i Danmark.

Historien set

I 1967 blev den kongelige familie født i Rom, den lokale hovedstad, på grund af et kupp i Grækenland. I 1973 blev kongen af ​​Konstantin endelig afskaffet. Nikolaos Den græske prins blev indskrevet på Hellenic College of London, grundlagt af sine forældre. I 1991 sluttede han fra Brown University i USA for at studere internationale relationer kurser. Den 28. december 2009 meddelte den græske kongelige familie, at prinsen og den venezuelanske berømthed Tatiana Bartley (Butley var et PR-mærke af Diane von Fürstenberg før ægteskab) var forlovet. På vegne af Danmarks kongelige magasin besøgte Sverige “Nordic Times” og Kinas nye medieinformationsnetværk Nikolaos Prins af Grækenland status som en dansk prins. Prins Nikolaos blev interviewet og adspurgt om hvilke portrætter han ville vælge ud.