Dronningen og Kronprinsessen modtager Hertuginden af Cambridge

Af: Kongehuset

FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©

H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsessen modtog H.K.H. Hertuginden af Cambridge

H.M. Dronningen af Danmark og H.K.H. Kronprinsessen af Danmark modtager H.K.H. Hertuginden af Cambridge. Christian IX’s Palæ, Amalienborg den 23.februar 2022.Hendes Majestæt Dronningen og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen modtager onsdag formiddag.den 23. februar 2022 Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cambridge i Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

Hertuginden af Cambridge er på arbejdsbesøg i Danmark i dagene den 22.-23. februar med The Royal Foundation Centre for Early Childhood, som Hertuginden lancerede i 2021.
Det vil være muligt at dække modtagelsen ved en kort fotomulighed i Riddersalen i Christian IX’s Palæ på Amalienborg. Efter modtagelsen vil Kronprinsessen og Hertuginden spadsere til Frederik VIII’s Palæ, og der vil i den forbindelse også være mulighed for fotografering af Kronprinsessen og Hertuginden på Amalienborg Slotsplads.

Efter den officielle modtagelse hos Dronningen spadserede Deres Kongelige Højheder over Amalienborg Slotsplads til Frederiks VIII’s Palæ, hvor Kronprinsessen var vært ved en privat frokost for Hertuginden af Cambridge.

I år kan både Dronningen og H.M. Dronning Elizabeth af Storbritannien fejre regeringsjubilæum med henholdsvis 50 og 70 år på tronen, og dagens besøg på Amalienborg var således også en markering af de to jubilæer. Modtagelsen af Hertuginden fandt sted i Christian IX’s Palæ, hvor Dronningen har residens. Palæet blev i sin tid opkaldt efter Christian 9., der er tipoldefar til både Dronningen og Dronning Elizabeth.

H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsessen bød den 23. februar 2022 H.K.H. Hertuginden af Cambridge velkommen til Danmark ved en modtagelse i Christian IX’s Palæ på Amalienborg. Hertuginden er på et todages arbejdsbesøg i København, hvor Hendes Kongelige Højhed besøger en række institutioner i hovedstaden. Hertuginden ønsker at få et større indblik i, hvordan man i Danmark skaber bedre betingelser for børn og unge i udsatte positioner og hvordan man med en tidlig indsats har opnået gode resultater for børns trivsel og mentale sundhed.
Mary Fondens omfattende arbejde med at styrke børns mentale sundhed optager også Hertuginden, der sidste år stiftede The Royal Foundation Center for Early Childhood. Hertuginden arbejder sammen med centret for at skabe opmærksomhed omkring de problemer, som særligt sårbare børn lever med efter at have oplevet omsorgssvigt tidligt i livet. Der er således håbet, at Hertuginden under dagens besøg får inspiration til videreudvikling af The Royal Foundation Center for Early Childhoods indsatsområder. Under besøget havde Kronprinsessen og Hertuginden private samtaler med flere af krisecentrets nuværende beboere. Danners krisecenter har plads til i alt 18 kvinder og 18 børn.

Foto Description

 1. Hertuginden af Cambridge
  FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©
  2.Hendes Majestæt Dronningen og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen modtager formiddag.den 23. februar 2022 Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cambridge på Amalienborg.FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©
  3.Efter modtagelsen vil Kronprinsessen og Hertuginden spadsere til Frederik VIII’s Palæ, og der vil i den forbindelse også være mulighed for fotografering af Kronprinsessen og Hertuginden på Amalienborg Slotsplads.FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©
  4.I år kan både Dronningen og H.M. Dronning Elizabeth af Storbritannien fejre regeringsjubilæum med henholdsvis 50 og 70 år på tronen. FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©
 2. Der er således håbet, at Hertuginden under dagens besøg får inspiration til videreudvikling af The Royal Foundation Center for Early Childhoods indsatsområder.
  FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©
  6.Under besøget havde Kronprinsessen og Hertuginden private samtaler med flere af krisecentrets nuværende beboere. Danners krisecenter har plads til i alt 18 kvinder og 18 børn.
  FOTO: ROYAL PRESS Zhong Min Peng©

英国剑桥公爵夫人凯瑟琳访问丹麦 /more Dronningen og Kronprinsessen modtager Hertuginden af Cambridge

今日头条
https://www.toutiao.com/i7068064822914597409/
搜狐新闻
https://www.sohu.com/a/525040239_100229057
网易新闻
https://www.163.com/dy/article/H0V6LL2D0517PDTC.html
一点资讯
https://www.yidianzixun.com/article/0c0XcXpA
百度资讯
http://baijiahao.baidu.com/builder/preview/s?id=1725602519143261583
华人头条
http://www.52hrtt.com/cn/n/w/info/G1644906608508
新浪看点
https://k.sina.cn/article_1847232045_6e1a862d00100yc3v.html
腾讯天天快报

Skriv et svar