Copenhagen  Parade 2023  på Rådhuspladsen

Copenhagen  Parade 2023  på Rådhuspladsen

Paraden 2023 har været på Københavns  Rådhuspladsen

FOTO. Zhong Min Peng©RP

Af. Henning Okholm

Flere end 10 tusindvis af mennesker har lørdag aften 19 aug.  været, når en uges pride kulminerer med den velkendte parade.

On Copenhagen Pride Week 2023.

Det glæder os til endnu engang at male København i alle regnbuens farver, når Copenhagen Pride Week indtager byrummet med temaet ‘Come Together’, der sætter fokus på vigtigheden af sammenhold og solidaritet i LGBTI+ miljøet.

Årets Pride i 2023  har temaet “Come together” med fokus på vigtigheden af, at der er sammenhold og solidaritet i LGBT+-miljøet.

“Velkommen til Copenhagen Pride 2023. Det er med en helt særlig følelse, jeg, personligt, står her i dag, for det er den 10 Pride festival, jeg, som forperson,  har haft fornøjelsen af at være med til at arrangere, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle vore søde, sjove, dedikerede, dygtige, ambitiøse frivillige, som sammen med os i bestyrelsen og sekretariatet knokler året rundt for hvert år at lave en Copenhagen Pride, som er lidt større, indeholder tilbud til endnu flere og som bliver bedre og bedre.

Jeg er super stolt af det arbejde, vi gør, og imponeret af jeres indsats og ildhu.

Copenhagen Pride skabes af frivillige for LGBTQIA+ miljøet, og fordi så mange lægger tid og energi i organisationen, formår vi at skabe noget, som er langt større og bedre end vores økonomi og organisationelle størrelse burde formå.“Lars Oskan-Henriksen, politisk forperson hos Copenhagen Pride siger.




I

Skriv et svar