En ny Wefood butik åbner lokalt

billedet indeholder fire personer

Prinsesse Marie af Danmark var blevet inviteret til at åbne en ny butik i lokalområdet i Brønshøj, som protektor af Folkekirkens Nødhjælps nye Wefood butik i Tingbjerg den 29 september 2020. Denne nye salgs butik Wefood butikker sælger fødevarer, kosmetik og husholdningsprodukter, der ikke kan sælges i almindelige supermarkeder, fordi de er tæt på udløbsdato, forkert mærket eller har beskadiget emballage. Det ses derfor som en vigtig brik i dansk samfund at have sådan en butik.

Af: Kongehuset og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Lokalbutik åbner

Åbning af Folkekirkens Nødhjælps nye Wefood butik i Tingbjerg og Prinsesse Marie af Danmark holder taler og Minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde Mogens Jensen holder også taler Wefood er drevet af frivillige.
Det er udelukkende frivillige, der sikrer, at vi kan holde vores Wefood-butikker åbne.

Lige nu har vi omkring 200 aktive frivillige. De gør et kæmpe stykke arbejde uden at modtage en eneste krone. De frivillige er en broget flok med alt fra pensionister, unge studerende og udvekslingsstuderende. Wefood samarbejder også med skoler omkring praktikforløb for unge udviklingshæmmede og andre unge med særlige behov.

Frivillige tages med

Wefood drives af frivillige, og initiativet har både et nationalt og et globalt formål, idet det da butikken medviker til at mindske madspild i Danmark, mens overskuddet går til hjælpeorganisationens arbejde i verdens fattigste lande. Pressekontakt hos Folkekirkens Nødhjælp Christina Pedersen sagde til journalist Zhong Min Peng.

Ved tidligere lejligheder i 2016 forestod Prinsesse Marie den officielle indvielse af den første Wefood butik i Danmark, som nu er ved at være en alternativ markedskæde i Storkøbenhavn.

billedet indeholder to personer
billedet indeholder tre personer
billedet indeholder en person

Anden artikel kommer

Anden artikel kommer


Skriv et svar