En Værdifuld Pris fra Kronprinsessen

Women’s Board Award i Danmark blev uddelt for syvende gang den 31. januar 2020, hvor Deloitte i partnerskab med Alumni/Harvey Nash og Ledernes Hovedorganisation var vært ved et eksklusivt netværksevent. Kronprinsesse Mary af Danmark forestår overrækkelsen af Women’s Board Award 2020. Deloitte, København, den 31. januar 2020. Ved prisuddelingen Women’s Board Award kåres årets mest talentfulde kvindelige bestyrelsesmedlem. I 2020 er temaet for kåringen “Sustainable Leadership”.

Af: Women’s Board Award, Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Hendes Kongelige Højhed i profil

Velfærd er nyt og opgraderet fattigdom

En kongelig højhed præsenterer Muren

l Anne Louise Eberhard modtager af Women’s Board Award 2020

”At modtage en pris som Women’s Board Award betyder rigtig meget for mig. Jeg synes, jeg gør mig umage, hvor jeg er, og når juryen og kolleger støtter op om mit arbejde, både det faglige og som menneske, kan jeg kun være yderst ydmyg og taknemmelig. Vigtigst er nok, at jeg med prisen håber at kunne inspirere mange flere kvinder til at gribe karrieren og de spændende udfordringer og oplevelser, der følger med”, sagde Anne Louise Eberhard i sin takketale.

Anne Louise Eberhard, professionelt bestyrelsesmedlem i blandt andet Finansiel Stabilitet, FLSmidth og TopDanmark, modtog prisen i godt selskab med H.K.H. Kronprinsessen og Juryformand Thomas Thune Andersen, formand for Ørsted, samt 200 inviterede gæster.

Women’s Board Award er en anerkendelse af Danmarks dygtigste, kvindelige bestyrelsesmedlem, der med solid ledelses- og bestyrelseserfaring, har potentialet og formatet til at være foregangsbillede for fremtidens bestyrelsesledere. Siden 2014 er blevet uddelt Prisen til årets mest talentfulde kvindelige bestyrelsesmedlem og har til formål at synliggøre danske kvinder med ledelseserfaring og kompetencer til en potentiel post som bestyrelsesleder. Temaet “Sustainable Leadership” og Kronprinsessen var i år overrakte bestyrelsesprisen til Bestyrelsesmedlem i FLSmidth, Finansiel Stabilitet, Bavarian Nordic samt TopDanmark Anne Louise Eberhard. Hun modtog prisen for blandt andet sin evne til holistisk at forholde sig til virksomhedernes langsigtede strategi.

Kronprinsessen holdt under prisuddelingen en tale og sagde blandt andet:

”Vi skal udnytte de menneskelige ressourcer og den kæmpe talentmasse, vi har i Danmark – hele talentmassen. Det er bæredygtigt. For Danmark er et stærkt kort, når det gælder menneskeligt talent.”

Koncert i med Pigekor i harmoni

Ultimativ hudplejeserie

Kronprinsesse Mary af Danmarks Protektion