Lancering af “Fællesskab Målingen II” med Mary Fonden og TrygFonden

FOTO: ZHONG MIN PENG©RP
AF: KONGEHUSET ON HENNING OKHOLM

Konferencen finder sted på fredag den 2. december hos
GAME Streetmekka København, København

¨
Tale ved Rie Odsbjerg Werner, direktør i TrygFonden    

Tale ved H.K.H. Kronprinsessen, formand for Mary Fonden

Kronprinsessen Mary af Danmark har deltaget den 2. december 2022 i lanceringen af “Fællesskab Målingen II” med Mary Fonden og TrygFonden.

Rapporten er udført i et samarbejde mellem Mary Fonden, TrygFonden og Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, og viser en stigning i antallet af danskere, der kæmper med ensomhed, mistrivsel og dårlig livstilfredshed. Under lanceringen af rapporten blev disse resultater debatteret, ligesom at mulige løsninger på den bekymrende stigning blev diskuteret.
Den nye Fællesskab Målingen 2022 er gennemført fem år efter den første Fællesskab Måling, der udkom i 2017. Fællesskab Målingen er udarbejdet af VIVE på vegne af TrygFonden og Mary Fonden.

Undersøgelsen er sat i værk for at blive klogere på fællesskaber, social eksklusion og forskellige livsvilkår i den danske befolkning – dette med et særligt fokus på at identificere og opnå ny viden om de grupper i samfundet, der enten er på kanten af samfundet fællesskaber eller oplever at stå helt udenfor.

Skriv et svar