Kronprinsessen deltog med Mary Fonden i konferencen “Almene Boligdage 2023”

Kronprinsessen deltog med Mary Fonden i konferencen "Almene Boligdage 2023"

Den 30. september 2023 deltog Kronprinsessen med Mary Fonden i konferencen “Almene Boligdage 2023”, som var arrangeret af BL – Danmarks Almene Boliger.

FOTO:

Zhong Min Peng©RP

Af:

kongehuset og Henning Okholm

Deres kongelige højhed Kronprinsessen ankom til Tivoli Hotel i formiddag i København sammen med Mary Fondens direktør Helle Østergaard og blev modtaget af BL’s formand Allan Werge og næstformand Vinie Hansen.

Ved konferencen holdt Kronprinsessen åbningstalen. I sin tale fremhævede Kronprinsessen blandt andet, at initiativer, der er med til at styrke fællesskabet og skabe nære relationer, er afgørende for at bekæmpe ensomhed. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary åbner Almene Boligdage.

Hør Tor Nørretranders og Jane Mylenbergs bud på, hvordan vi kan styrke samfundets glæde og fællesskaber som led i at modvirke ensomhed, manglende deltagelse i demokratiet og social stigmatisering.

Adm direktør

Adm. direktør for Realdania Jesper Nygård og BL-konsulent Henrik Madsen præsenterer stjernepriserne.
Et stærkt panel kigger på det frivillige engagement lige nu, men også i spåkuglen. Hvordan kommer det til at se ud, hvordan griber vi det an? I panelet er: Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors, Nadeen Aiche, klummeskribent, debattør og tidligere forperson i MiniDanmark, Maj Morgenstjerne, chef for civilsamfund og samskabelse i Aarhus Kommune, og Olav Hesseldahl, stifter af Ungdomsbureauet og Grundlovsfesten.

Danmarks Alemene Boliger

BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer og den ene million mennesker, der bor i almene hjem. Konferencen ”Almene Boligdage” er en tilbagevendende begivenhed, der hvert tredje år samler omkring 1.000 ansatte og beboerdemokrater til erfaringsudveksling og markering af deres indsats.

Skriv et svar