Kronprinsessen af Danmark deltoge i Verdenstimen Live 2022

Kronprinsessen Mary af Danmark deltogi Verdenstimen Live 2022. Københavns Rådhus København,
23. november 2022.
 Kronprinsessen af Danmark  deltog den 23. november 2022 i Verdenstimen Live 2022 på Københavns Rådhus.

Verdenstimen er en årlig begivenhed, som har til formål at lære børn og unge om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling ved at sætte verdensmålene på skoleskemaet.
I forbindelse med arrangementet overværede Hendes Kongelige Højhed sammen med elever fra både Utterslev Skole, Tinderhøj Skole, Sankt Annæ Gymnasiums Grundskole og Lergravsparkens Skole både klimasang, dilemmaspil og en række oplæg om udbredelsen af kendskabet til verdensmålene i folkeskoler og på ungdomsuddannelser i Danmark.


På billedet ses Kronprinsessen sammen med børne- og ungeborgmester i Københavns Kommune Jacob Næsager, direktør hos Verdens Bedste Nyheder Thomas Ravn-Pedersen og elever fra Damhusengens Skole foran en model af damhusengen fra elevernes projekt om klimatilpasning.

Verdenstimen Live er arrangeret af Verdens Bedste Nyheder og er en del af den globale kampagne The World’s Largest Lesson, der har til formål at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål på skoler og ungdomsuddannelser.

Kronprinsesse Mary af Danmark  deltog i forrygende form på Københavns Rådhus, hvor hun spredte god stemning i en helt særlig anledning.

Kronprinsesse Mary af Danmark  deltog  fantastisk god stemning på Københavns Rådhus,  kronprinsesse Mary har været  i hovedrollen, da hun deltog i Verdenstimen Live 2022.

Skriv et svar