Hørsholm Kirkes 200-års jubilæum

FOTO: Zhong Min Peng©RP
AF: Kongehuset og Henning Okholm

Ved ankomsten til Hørsholm Kirke blev Dronningen warmt modtaget af menighedsrådsformand Jens Ring og sognepræst Andreas Thom.

På billedet ses Majestæten Dronning hilse på biskop over Helsingør Stift Peter Birch.

Festgudstjenesten blev afholdt i anledning af Hørsholms Kirkes 200-års fødselsdag og genindvielse efter en længere renovering af kirken.

Kirken er blevet restaureret og forsøgt bragt tilbage til sit oprindelige udtryk med udgangspunkt i kirkens arkitekt C.F. Hansens tanker i 1823.

Majestæten Dronning overværede festgudstjenesten sammen med mere end 300 gæster. Derudover deltog også biskop over Helsingør Stift Peter Birch og provstiets præster.

Birgitte Finnemann Bruun overrakte Dronningen blomster ved dagens festgudstjeneste, ligesom hun også gjorde som blomsterpige for 50 år siden ved Hørsholm Kirkes 150-års jubilæum.

Dronningen af Danmark er til stede ved festgudstjeneste i anledning af Hørsholm Kirkes 200-års jubilæum

Dronningen af Danmark er til stede ved festgudstjeneste i anledning af Hørsholm Kirkes 200-års jubilæum. Hørsholm Kirke, Kl. 11.00. 24. september 2023.

Torsdag den 21. september fylder Hørsholm Kirke 200 år. Hele ugen fra den 18.-24. september vil der være jubilæumsfejring. Det gøres bl.a med Åben Kirke mandag.

Selve jubilæet bliver markeret med en koncert torsdag den 21. september.
søndag den 24. september kl. 11 vil der være en festgudstjeneste i kirken.

I anledning af kirkens 200-års jubilæum holder kirken en festgudstjeneste med deltagelse af Biskop Peter Birch. Alle kirkens præster deltager og der vil være fest og farver og masser af musik.

Er troen på opstandelsen fra de døde for godt til at være sandt? Måske. Men det kristne evangelium handler netop om det, som egentlig er for godt til at være sandt, men som også er for godt til at være løgn.

Skriv et svar