H.M. Dronningen af Danmark nåede sine 83 år

AF: Kongehuset og Henning Okholm

FOTO. Zhong Min Peng©RP

Tusindvis ønskede i dag Hendes Majestæt Dronningen tillykke med 83-års fødselsdagen på Amalienborg Slotsplads. Hele fire gange H.M. Dronningen af Danmark  og den kongelige familie viser sig på balkonen. Christian IX’s Palæ, Amalienborg, kl. 12.00.den 16. april 2023. Hele fire gange viste Hendes Majestæt Dronningen sig i dag på Amalienborgs balkon i anledning af sin 83-års fødselsdag. Sammen med den kongelige familie vinkede Majestæten til de mange fremmødte, der sang med på “I dag er det Dronningens fødselsdag”  akkompagneret af Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Dronningen viste sig på balkonen på Christian IX’s Palæ på Amalienborg sammen med sine børn, svigerbørn og børnebørn og udråbte et nifoldigt leve for Danmark.

D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen sammen med D.K.H. Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine.

D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie med D.E. Greve Nikolai, Greve Felix, Greve Henrik og Komtesse Athena. Fejring af H.M. Dronningens fødselsdag. I dagens anledning er Den Kongelige Livgarde i rød galla uniform. H.M. Dronningen af Danmark og den kongelige familie viser sig på balkonen

Skriv et svar