En Dronning Klarer 48 år på Tronen

En Dronning Klarer 48 år på Tronen

01/05/2020 Slået fra Af admin

Det blev den 16. april 2020, 80 år siden, at Hendes Majestæt Dronningen kom til verden på Amalienborg som datter af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid.

Af: Kongehuset, Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Aflysning af en række begivenheder

I lyset af udbredelsen af COVID-19 og følgerne heraf for samfundet, har Dronningen besluttet, at alle Kongehusets planlagte aktiviteter og begivenheder i forbindelse med den kommende 80-års fødselsdag i april aflyses. 

Vi kan vises histore af billeder til  H.M. Dronningen af danmark .

I lyset af udbredelsen af COVID-19 og følgerne heraf for samfundet, har Dronningen besluttet, at alle Kongehusets planlagte aktiviteter og begivenheder i forbindelse med den kommende 80-års fødselsdag i april aflyses. Den kongelige families deltagelse i øvrige officielle programpunkter i de kommende uger aflyses ligeledes.

Om den aktuelle krise udtrykker Dronningen:

Danmark og verdenssamfundet står netop nu i en meget vanskelig situation. Vi har alle et særligt ansvar for at tage hensyn til hinanden og sammen bidrage til, at Danmark kommer godt igennem de meget store udfordringer, som landet står overfor. Jeg appellerer derfor til, at vi alle følger regeringens og myndighedernes anvisninger og passer på hinanden.

Jeg vil gerne rette en dybtfølt tak til det danske sundhedspersonale og de myndigheder, institutioner, virksomheder og enkeltpersoner, som udviser stor handlekraft og omsorg for den danske befolkning, så vi sammen kan komme igennem denne vanskelige tid.”

Vi kan fremvises en række historisk af billeder til H. M. Dronningen af Danmark.

Billeder af H.M. Dronningen

H. M. Dronningen med kinesisk repraesentant
H. M. Dronningen med kinesisk repræsentant
H. M. Dronningen besoegte Kina
H. M. Dronningen besøgte Kina
H. M. Dronningen
H. M. Dronningen
H. M. Dronningen Inspicerer gardere
H. M. Dronningen Inspicerer gardere

Oplysende artikler

En Århundredes Genforening

En Prinsesse med Bud af Uddannelser

En Dansk Motorsport