En Svensk-Dansk Deltagelse ved House of Green

Onsdag d. 18. september 2019 har Kronprinsparret af Danmark og Deres Kongelige Højheder Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel besøgt den svenske erhvervsdelegation i Svensk-Dansk Forretning Forum hos Dansk Industri i København.

Af: Zhong Min Peng og Henning S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

De grønne idéer er fremtiden

Sammen med en større svensk erhvervsdelegation var Kronprinsparret værter og sammen med det svenske Kronprinsessepar foretog en række besøg. Sammen med den svenske socialminister, Lena Hallengren, og formålet med det svenske besøg, er at styrke forbindelserne og det strategiske samarbejde mellem dansk og svensk erhvervsliv.

Swedish and danish royalcouple pays attention at Business Forum
Swedish and danish royalcouple pays attention at Business Forum
Some innovative ideas are being presented for green transition at House of Green
Some innovative ideas are being presented for green transition at House of Green

Mette Fjord Sørensen sagde:

“Det er superpositivt, at regeringen vil investere i grøn forskning. I Dansk Industri peger vi netop på, at vi har brug for et løft af den grønne forskning, hvis vi skal udvikle og skabe nye de nye løsninger.”

Derefter har Dansk Industri af Danmark besøgt sammen med Deres Kongelige Højheder House of Green i samme bygning, hvor der var præsenteret en række innovative løsninger for grøn omstilling. Kronprinsen er protektor for House of Green, derfor han også var til stede.

Swedish Crownprincess
Swedish Crownprincess

House of Green is an interactive showroom and visitors’ center located at the newly renovated Industriens Hus – House of Industry – in the center of Copenhagen. House of Green uses a combination of guided storytelling and self-exploration to showcase Danish integrated solutions and scenarios across the landscape of energy, water, climate, resources and the environment in whole. House of Green is designed as one single space with three main areas, siger Chef på engelsk til Kronprinsparret af Danmark Frederik og Mary, og Deres Kongelige Højheder Kronprinsesse Victoria af Sverige og Prins Daniel af Sverige og andre VIP gæster.

Crownprincecouple and the swedish Crownprincesscouple 2
Crownprincecouple and the swedish Crownprincesscouple 2
Danish Crownprince and swedish Crownprincess 2
Danish Crownprince and swedish Crownprincess 2

Energi der trender idag og fremtiden