Et Tennisspil Mellem to Herrer

Holger Rune fik særligt besøg af H.K.H. Kronprinsen, som er med fejringen hos Restaurant HIK i Hellerup, Danmark kl. 17.00. den 13 juni 2019.

Af: Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Deltagelse i Sportsglæde

Kronprinsen er deltagende ved Hellerup Idræts Klub og Dansk Tennis Forbunds fejring af Holger Runes sejr ved Junior Roland Garros. I anledning af at han lørdag vandt finalen ved Junior Roland Garros fejrer Hellerup Idræts Klub og Dansk Tennis Forbund den store bedrift torsdag den 13. juni klokken 17. Arrangementet har blevet afholdt i Restaurant HIK i Hellerup. Kronprinsen har været til stede ved fejringen af ham. Kronprinsen er protektor for Dansk Tennis Forbund. Samtidig har Hans Kongelige Højhed en tilknytning til HIK Tennis, hvor han som ung slog sine første tennisslag. Dansk Tennis Forbund, Thomas Hansen har oplyst til presse, at HIKs tenniskomet er ovenud lykkelig efter han vandt sin første junior grand slam-turnering i weekenden.

Juniorer kan også

Dansk tennis kan i år bryste sig af have to tennistalenter, der har vundet en grand slam-turnering i juniorudgaven. I januar lykkedes det for den tidligere HIK-spiller Clara Tauson at vinde Australian Open – og i weekenden kunne Holger Rune så løfte armene i vejret efter sin imponerende sejr på grusset i French Open. Det store HIK-talent vandt finalen over Toby Alex Kodat i tre sæt med cifrene 6-3, 6-7, 6-0 – og nu kan han altså kalde sig junior grand slam-vinder i en alder af blot 16 år. Arnela Muminovic sigde. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har drømt om at vinde en grand slam, siden jeg begyndte at spille tennis. Og nu er det sket. Det giver en vanvittig selvtillid. Jeg har arbejdet hårdt for det, og især de seneste måneder har jeg været ekstra fokuseret – både fysisk og mentalt. Efter mine sejre i de to grade 1-turneringer har jeg virkelig også troet på, at jeg kunne komme langt i French Open og vinde det, siger Holger Rune.

Begivenheden set i billeder

Kronprinsen hilser paa Holger Rune
Kronprinsen hilser paa Holger Rune
Kronprinsen giver haand til traener
Kronprinsen giver haand til traener
Holger Rune
Holger Rune
Kronprinsen af Danmark
Kronprinsen af Danmark
Hans Kongelige Hoejhed Kronprinsen af Danmark og Holger Rune
Hans Kongelige Hoejhed Kronprinsen af Danmark og Holger Rune
Holger Rune giver haand
Holger Rune giver haand

Links

Favoritmærke

Danmarks Statsministerkandidat