En bestemt kinesisk metode

Groupphoto of Chinese

Kinesisk dansk folkevandretur i marts måned i København, fik selskab af støvregn og den forfriskende luft som blandes med den tidlige forårsduft.

Af: Viceformanden og vicegeneralsekretæren for Dansk-Kinesiske sports- og kulturforening (Hu Beimin). Oversat: Julia W. Optimeret af: Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Danmarks hovedstads gader oplevede kinesiske lanterner

Kinesisk dansk folkevandretur

Den 17. marts arrangerede Dansk-Kinesiske sports- og kulturforening (Danish-Chinese sport & Culture Association) den første dansk-kinesiske folkevandretur med støtten fra Den Kinesiske Ambassade i Danmark.

Humøret samlet

Charlottenlund, nord for København, tidligt om morgenen begyndte der lidt småregn, men regnvejret forhindrede ikke en flok mennesker, der havde særlige interesser og kærligheder for vandretur i at samle sig ved siden af Charlottenlund S-toget station for at gennemføre vandreturen. Alle deltagerne var i godt humør og kom til det aftalte sted i god tid for at vente på, at vandreturen begyndte kl. 10. Flere end 10 deltagere fra den Kinesiske Ambassade i Danmark, inklusive Politisk attaché Hu Hongbo, Kulturattaché Liu Dong og militærattaché Zhang Jiyu, deltog også i vandreturen med stor glæde.

Lige før vandreturen begyndte, holdt det op med at regne, og under vandreturen dukkede solen frem, og grå skyer forsvandt, og blå himmel viste sig smukt. Solen skinnede og smilede til verdenen. Alle deltagerne lærte en masse under vandreturen. Deltagerne fornøjede hinanden med at snakke sammen og at nyde samværet med andre, og derved nød de den skønne natur og de smukke landskaber. “Sikker en dejlig og vidunderlig forårsdag!” udtrykte deltagerne deres kæmpe glæde og rose over for det smukke vejr.

Læs også Dermatologi i Danmark Dannes

Læs også Backstreet Boys i Balance

I cirkler

Der var over 80 personer der deltog vandreturen. Alle deltagerne fulgte arrangørens rejseplan, som begyndte fra Forstbotanisk Have (en gren af botanikken der har specialiseret sig i skov og dens plantemiljø) Charlottenlund til Charlottenlund Slot Park, fortsatte til Charlottenlund Fort, og derefter til den smukke Charlottenlund Slot, og endelig tilbage til Charlottenlund Station. Under næsten to-timers vandretur blev der hele tiden fastholdt en hyggelig og behagelig atmosfære. Deltagerne afsluttede vandreturen i hygge og latter, som de ikke havde fået nok af. Den dansk-kinesiske sports- og kulturforening arrangerede også en lækker frokost med stor omhu. Dertil samledes nogle af deltagerne sammen for at fortsætte lystigheden, glæden og latteren fra vandreturen og tilbringe en særlig herlig søndag!

Så længe det varede

Den første dansk-kinesiske folkevandringsbegivenhed blev støttet af dansk-kinesiske sports- og kulturforenings formand Junxuan Mao, udøvende formand Shunhuan Deng, viceformanden Xu Caiqin; formanden for Danish Chinese Integrationforum Mujun Yang; formanden for Nordic Guangxi Association, Hong Wu. Dertil opbakkede den Kinesiske Ambassade i Danmark positivt den begivenhed. En stor mængde sportsentusiaster deltog aktivt i folkevandringsarrangement. Den første folkevandringsbegivenhed fik en perfekt afslutning!

Hele vandreturen varede cirka to timer. Den dansk-kinesiske sports- og kulturforening inviterede to ledende medarbejdere Bjørn Heidemann og Niels Nørgaard fra Botanisk Have for at give en detaljeret forklaring om Botanisk Have Charlottenlund. Fr. Heidi Wang, medlem af Sundheds- og Omsorgsudvalget, Københavns Kommune Borgerrepræsentationen, havde været tolken under hele forklaringsprocessen, og hendes oversættelser havde gjort hele vandreturen mere pragtfuld.