FNs Færdigheder i Fokus

Af: Zhong Min Peng og Henning Sandberg Okholm

De Forenede Nationers By er en af ​​de mest bæredygtige bygninger i Skandinavien. Det har modtaget Platinum LEED certifikatet og Europa-Kommissionens New Building Green Building Award. LEED står for
“Leadership in Energy and Environmental Design.” Bygningens energiforbrug er mindst 55% mindre end for kontorbygninger af tilsvarende størrelse, hvilket bidrager til FNs mission om at forbedre driftseffektiviteten og CO2 sænkning.

Læs om FN bygningen

Københavns Kommune består egentlig af to distrikter, hvor Marmormolens Distrikt 1, der blev åbnet i juli 2013, som nu har 11 FN-organisationer med 1.500 ansatte, der repræsenterer mere end 100 lande.

Lars Peter Schaumburg – Levi introducerede endelig arbejdsstyrelsen for FNs bystaber til den danske prinsesse Benedikte:

De Forenede Nationers CCO som er den amerikanske titel af Chief Communications Officer, Lars Peter Schaumburg – Levi, introducerede den danske FN-bymodel til den danske prinsesse Benedikte.

Informationen fra CCO

Marmormolens Distrikt 1, der blev åbnet i juli 2013, har nu 11 FN-organisationer med 1.500 ansatte, der repræsenterer mere end 100 lande.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte som er søster til Hendes Majestæt Dronningen, aflagde besøg i FN byen. det gjorde hun fordi selve omstruktureringen af energien i hele FN byen er omlagt, og dermed er gået 55% ned. Det er en milepæl.

Den danske Prinsesse Benedikte besøgte De Forenede Nationers by 5. Marts 2019 i København.

De Forenede Nationers bybygning støtter reformen af ​​De Forenede Nationers system, herunder “One United Nations” tilgangen, hvilket betyder, at FN-systemet er mere koordineret, effektivt og samarbejde. Indsamling af organisationer i samme bygning (UN District 1) sparer ikke kun organisationens ledelses- og driftsomkostninger, men fremmer og styrker også tværorganisatorisk læring og samarbejde.

Zone 2 er placeret i containerporten i den nordlige havn i København, og er UNICEFs mest avancerede forhøjede lager. Med en samlet lagerkapacitet på 36.000 paller er det verdens største humanitære lager. det er dermed også det mest centrale sted.

Læs også Stiller spørgsmål til forskningen

Et voksende FN

De Forenede Nationers bybygning støtter reformen af ​​De Forenede Nationers system, herunder “One United Nations” tilgangen, hvilket betyder, at FN-systemet er mere koordineret, effektivt og samarbejde.

Størrelsen og mandatet for de 11 FN-agenturer, der bor i De Forenede Nationer, er forskellige. Men de har en fælles dagsorden: At nå 17 mål for bæredygtig udvikling inden 2030. Disse mål er baseret på succesen for millenniumudviklingsmålene og skitserer en bedre verden.

Indsamling af organisationer i samme bygning (UN District 1) sparer ikke kun organisationens ledelses- og driftsomkostninger, men fremmer og styrker også tværorganisatorisk læring og samarbejde. Størrelsen og mandatet for de 11 FN-agenturer, der bor i De Forenede Nationer, er forskellige. Men de har en fælles dagsorden: At nå 17 mål for bæredygtig udvikling inden 2030. Disse mål er baseret på succesen for millenniumudviklingsmålene og skitserer en bedre verden.

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng