Prinsesse Marie af Danmark besøgte Copenhagen Cooking

AF: Kongehuset og Hening Okoholm
FOTO: Zhong Min Peng RP©

Prinsesse Marie af Danmark besøgte den 23. august 2024 Copenhagen Cookings festivalplads i Kødbyen i København i forbindelse med festivalens 20-års jubilæum.

Ved ankomsten blev Prinsessen modtaget af festivalchef for Copenhagen Cooking Katja Seerup Clausen og direktør for Food Organisation of Denmark Pelle Øby Andersen.

Flæsketorvet i Kødbyen er i disse dage omdannet til en festivalplads med markedsstande, madlavningsworkshops og pop-up-restauranter. Under besøget gik Prinsesse Marie en tur igennem pladsen.

Prinsessen gjorde blandt andet stop ved Arlas og Il Fornaios pizzaworkshop, hvor unge og børnefamilier lavede madspildspizzaer.
Festivalen samler kokke, restauranter og madentusiaster til 10 dage med gastronomi, kultur og fællesskab i København.

Ved arrangementet deltog også H.E. Christophe Parisot, Frankrigs ambassadør i Danmark og H.E. Michiel Maertens, Belgiens ambassadør i Danmark.
Prinsessen er protektor for Copenhagen Cooking og holdt tale ved jubilæumsfejringen.

I forbindelse med fejringen havde Kokkelandsholdet kreeret en særlig kage, som Prinsessen sammen med landstræner for Kokkelandsholdet Daniel Guldmann Damgaard og landsholdskok Cille Bunk skar for.

Hendes Kongelige Højhed er protektor for Kokkelandsholdet.

Skriv et svar