En Undervisningspris af Kronprinsessen 2020

billedet indeholder ni personer

Kronprinsessen af Danmark forestår uddelingen af Uddannelses- og Forskningsministeriets Undervisningspris 2020 København, den 30. september 2020.

Undervisningsprisen bliver uddelt for første gang i 2020 til syv inspirerende og engagerede undervisere på videregående uddannelser. Prisen hylder de gode undervisere og skal være med til at skabe opmærksomhed om inspirerende, inddragende og nytænkende undervisere, som har stor betydning for de studerende og for måden, man lærer på.

Af: Kongehuset og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Med prisen følger 500.000 kroner, heraf en personlig hæderspris på 200.000 kroner og 300.000 kroner, som skal bruges på udviklingsaktiviteter, der skaber et godt og engagerende undervisningsmiljø.
Kronprinsessen forestod den 30. september 2020 uddelingen af Undervisningsprisen 2020 til syv inspirerende og engagerede undervisere på videregående uddannelser.

Debut

Det er første gang, at Undervisningsprisen uddeles. Prisen er indstiftet af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og formålet med prisen er at skabe øget opmærksomhed om underviserrollen på landets videregående uddannelser samt at inspirere til fremragende undervisning
Uddeling af Undervisningsprisen 2020Ved ankomsten til Uddannelses- og Forskningsministeriet blev Kronprinsessen af Danmark modtaget af uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen og fik overrakt blomster.Sammen med uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen overrakte Kronprinsessen priserne til de syv vindere, som repræsenterer alle typer af videregående uddannelsesinstitutioner.

Uddelinger

Lektor i datalogi på IT-Universitetet i København Claus Brabrand modtog Undervisningsprisen 2020. Knud Erik Christensen fra UCL’s læreruddannelse var en af prismodtagerne af Undervisningsprisen 2020. På billedet ses prismodtager Per Hessellund fra Maskinmesterskolen i Aarhus sammen med Kronprinsessen og ministeren. Lektor ved DTU Energi Luise Theil Kuhn modtog Undervisningsprisen 2020. Studieadjunkt på Arkitektskolen Aarhus Thomas William Lee var en af de syv prismodtagere af Undervisningsprisen 2020.

Vibeke Røn Noer prismodtager er lektor og forskningsleder på sygeplejerskeuddannelsen på VIA University College, sammen med Kronprinsessen og ministeren.

Per Reeslev fra Finansøkonomuddannelsen på CPH business modtog Undervisningsprisen 2020 Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen holdt tale ved arrangementet. Efter prisoverrækkelsen deltog Kronprinsessen i en reception med deltagelse af blandt andre ministeren og prismodtagerne.

billedet indeholder to personer
billedet indeholder tre personer
billedet indeholder tre personer
billedet indeholder en person

Skriv et svar