En Kvindekamp sammen med Kronprinsessen

Den danske Kronprinsesse er tilstede som protektor ved “UN Women og Boston Consulting Group’s Gender Diversity’s Roundtable”

Af: Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Læs også Sundhedsreform og Supersygehuse

Køn Diversitet Roundtable Danmark handler om at bringe Danmark til forgrunden for kønsdiversitet. Boston Consulting Group (BCG) og UN Women Nordic Office samler 16 danske ledere i Gender Diversity Roundtable (GDR), som er et initiativ til at dele erfaringer og bedste praksis om fremme af kønsdiversitet i Danmark.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er til stede ved UN Women og Boston Consulting Group’s Gender Diversity’s Roundtable. FN byen, Marmorvej 51, København, kl. 10.00. den 8. MARTS 2019 Gender Diversity Roundtable Danmark er et ligestillingsinitiativ etableret af Boston Consulting Group og UN Women’s Nordiske Kontor. I fællesskab arbejder medlemmerne for at fremme kønsdiversitet i Danmark gennem blandt andet vidensdeling og tænketanke.

Kronprinsesse Mary af Danmark
Kronprinsesse Mary af Danmark

Ledere har brug for kønsdiversitet til at udføre en del mere arbejde, og blande sig mere. Men i dag er der stadig for få kvinder af øverste ledelse i Danmark. det gælder flere virksomheder, institutioner og organisationer som ren faktisk mister den værdi, som forskellig ledelse bringer. Så for at opnå kønsdiversitet skal ledere skifte position og forandring af indsatsen langs karrierestigen.

GDR er dedikeret til at identificere konkrete og handlingsmæssige skridt for at fremme kønsdiversitet i løbet af karrierevejen – fra uddannelse til executive-teamet – med det formål at styrke præstationen og fremme større mangfoldighed i ledelsesteams. GDR er et kig på kønsdiversitet i Danmark og giver perspektiver for at påvirke politikere for at skabe det optimale miljø for kønsdiversitet i Danmark.

Politik fylder 1. Maj