Et Politisk Pensum

alt="Pernille-Skipper"

I Fælledparken er det d. 1. maj København. Solidaritetsboder var i år at finde på festpladsen, nogle af dem var ændret markant. At telte og scener er placeret, så man som gæst i Fælledparken oplever intimitet, lighed og samhørighed, kunne mærkes og ses. Det er selvfølgelig tradition for, at politikere og deres støtte og dem som ikke støtter, mødes der.

Af: Zhong Min Peng og Henning Sandberg Okholm

Relateret artikel Intelligens

Aktioner i Fælledparken

Røde Faner samles mellem de nylig udsprungne før indmarch til hovedscenen.

Pia spurgte til at starte med klart: er i klar til valg? Hun gentog sit spørgsmål med højere tone og autoritet: Jeg kan ikke høre jer: ER I KLAR TIL VALG? Sådan lagde Pia Olsen Dyhr ud, da hun startede sin tale.

Selv om folk har buh’et af Mette Frederiksen, overdøvet hendes tale og råbt »hykler« af hende, så har hun fortsat. Men på et tidspunkt kunne hun ikke fortsætte på grund af empatien til samfundet.

Dramaet toppede i Fælledparken

“Jeg stoppede min tale på et tidspunkt, og det var simpelthen fordi de begyndte at slås nede foran scenen. Altså jeg kan jo ikke stå og kigge på en slåskamp lige foran mig. Jeg hader vold, sagde Mette Frederiksen overbevisende.”

Jeg forstår ikke, at man bare råber af andre. Men sådan er den yderste venstrefløj, siger konstitueret formand for Socialdemokraterne Mette Frederiksen til B.T.

Relateret artikel Postkort

Fordi det som regeringen vil have, og vi snakker den nye regering her, er fællesskab fremfor så meget frihed som VLAK regeringen arbejder mod.

Der blev lagt godt ind med masser af talere, så alle der kan stemme får hørt og lyttet. Der var så nogen der påpegede flere pointer end andre.

Relateret artikel Pandaer Poserer for Penge

Fortid ikke glemt

“De har glemt, at vores oldeforældre, bedsteforældre og forældre byggede Velfærdsdanmark på et fundament af demokrati og lige rettigheder til alle. De lod ikke nogen slå en kile ned mellem murere og tømrere, mellem dem i arbejde og dem uden. Eller mellem dem, der har den ene eller den anden religion.” sagde Pernille Skipper (EL) Medlem af Folketinget sin tale rettet mod de islamkritiske partier.

Så dem der skal stemme til folketingsvalg, de har tid nu efter denne kampdag.

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng