En Amerikansk Dansk Film Modtaget Royalt

Prins Henrik Prinsesse Marie Prinsesse Athena Prins Joachim

LEGO står efter grundlæggelsen for Leg Godt. At firmaet er blevet så meget ekspanderet har kun givet sin succes. LEGO har ikke kun været en succes nationalt, men også internationalt. Legofilmen der har haft succes verden over, begyndte sin oprindelige produktion i 2014, fik sin gallapremiere, der er ligeledes taget godt imod den i Danmark. Filmen fik nemlig ekstraordinært besøg af Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Henrik og Prinsesse Athena.

Af: Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Folketingets tværpolitiske netværk udvides

Prins Joachim, H.K.H. Prinsesse Marie var veloplagte og friske. D.K.H Prins Henrik og D.K.H. Prinsesse Athena var i højt humør til Gallapræmiere på Legofilmen. Søndag eftermiddag var en stor dag, fordi der skete to ting. En gallapremiere på Legofilmen, og De Kongelige vedlagde besøg til gallapræmieren.

Prins Henrik Prinsesse Marie Prinsesse Athena Prins Joachim
Prins Henrik Prinsesse Marie Prinsesse Athena Prins Joachim
Prins Henrik med Prinsesse Marie Prinsesse Athena i hånd med Prins Joachim
Prins Henrik med Prinsesse Marie Prinsesse Athena i hånd med Prins Joachim

Legofilmen og besøg

Det var planlagt, 3. Februar 2019, at Prins Joachim og Prinsesse Marie kom forbi og vedlægge et besøg til en af kommende storfilm ved Vesterport, København. Danske Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Henrik og Prinsesse Athena deltog i Lego Movie 2 filmpriser, og fik udtalt sig om selve filmen og dens spændende historie. Lego Movie 2: Den anden del af 3D-format udgives i Danmark 6. Februar 2019.

Filmen

Film nummer to er produceret af Warner-koncernen 2019 3D computer-animerede musikalsk komedie sci-fi-film. “Lego Movie” er en direkte efterfølger. Kritikere roste filmen med sine historier, dubbing, humor, animation og følelser. LEGO Movie 2: Den første films derivatdrama fra “Lego Batman Movie” og “Lego Ninja Movie”. “Lego Movie” (2014). LEGO Film 2 er instrueret af Mike Mitchell, og de nye skuespillere er Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz og Maya Rudolph. Det kunne konkluderes, at Marie var glad for filmen efter Gallapræmieren. Hun havde haft det sjovt.

Prinsesse Marie af Danmark
Prinsesse Marie af Danmark
Prins Henrik og Prinsesse Marie og Prinsesse Athena
Prins Henrik og Prinsesse Marie og Prinsesse Athena

Legofilmens opsummerig

Emmett fortalte hende, at hun håber, at de to vil have et drømmehus sammen. I slottet afslog Lucy sin fristelse og hjernevasket i form af popmusik, bortset fra hende, gav alle dem til dette. Rumskibet og skatte af Metalbeard. Wa’Nabi begyndte at tiltrække Batman og fandt hans behov for følelsesmæssig verifikation, de to begyndte at kombinere og Batman endelig foreslået. Samtidig blev Emmett fanget i et asteroidefelt på vej og reddet af den robuste eventyrer Rex Dangervest. Emmett mener, at hans maskulinitet er en mulighed for at lære at være så hård som Lucy ønsker, så de to hold kan maksimalt udføre redningsopgaver. Lucy forsøgte at stoppe Emmett fra at smække kagen, men blev forvirret af den pludselige toneændring. Emmett argumenterede med hende, at det var det.