En Krænkelse mod unge Kvinder ifølge Mary

Eftermiddag den 18 november 2020 besøgte kronprinsesse Mary af Danmark, at tale med TV om at det er vigtigt at sætte fokus på krænkelser mod unge kvinder ved en begivenhed i København.
Projektleder for Ungdommens Folkemøde Alberte Bau Larsen sagde til royal journalist Zhong Min Peng.

Af: Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Frivillighed ved Folkemøde

billedet indeholder to personer

Som frivillig bliver du en del af et stort fællesskab med højt til loftet og godt humør. Du får indblik i hvordan man afvikler pop-up demokrati i stor skala og du kommer til at opleve nogle af tidens største stemmer. Som kernefrivillig er du med igennem hele året og får du en unik mulighed for at komme bag ved planlægningen af afviklingen af Ungdommens Folkemøde 2020.

Du vil være med til at træffe beslutninger der får stor indflydelse for deltageroplevelsen på festivalen og kan være med til at sætte dit eget præg på projektet. Vi lægger desuden stor vægt på det sociale aspekt i frivilliggruppen og der vil derfor løbende være aktiviteter som fredagsbarer, faglige oplæg, frivilligweekender o. lign.

billedet indeholder seks personer
billedet indeholder en person

Du bliver en del af et af de tre nedenstående teams, som hver især arbejder med deres vigtige del af Ungdommens Folkemøde. Du kan også skrive til os, hvis du har en idé til et helt nyt team.

Kilde: Konhgehuset

Kilde: Kronprinsesse Mary

Skriv et svar