En uddeling fra Kronprinsen af en Erhvervspris

billedet indeholder fem personer

På sit program stod Kronprinsen til at forestå den 10 september 2020 overrækkelsen af Dansk Erhverv-prisen i forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag i CPH. Der var priser der skulle uddeles for deres udsøgte arbejde, og med prisen var der økonomisk opbakning.

Af: Dansk Erhverv, Zhong Min Peng og Henning S. T. K. E. S. Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

Dansk Erhverv-prisen

Kronprinsen af Danmark forestod overrækkelsen af Dansk Erhverv-prisen i forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag.
København, 10. SEPTEMBER 2020. Dansk Erhvervs Årsdag er virksomhed udvist ekstraordinær handlekraft og fået noget fra hånden, Så har virksomheder  nu muligheden for at være med i kapløbet om Dansk Erhverv-prisen og en præmie på 100.000 kr.

Dansk Erhverv sagde:

Med prisen og fokus på iværksættervirksomheder i 2020 sætter. Mere end nogensinde før er der brug for iværksætternes virkelyst, innovationsånd og beslutsomhed. For at blive nomineret skal virksomheden have udvist handlekraft og fået noget fra hånden.

I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på:

De tre ting der blev lagt vægt på var:

billedet indeholder fire personer

• At virksomheden har leveret ekstraordinære, konkrete resultater.

• At virksomheden har potentiale for vækst og eventuel international skalering.

• At virksomheden bidrager, eller har potentiale for at bidrage, væsentligt til samfundet.

• Alle Dansk Erhvervs medlemmer, der har eksisteret i max 5 år, kan ansøge om at blive indstillet til prisen.

Præmie

Vinderen modtager et kontant beløb på 100.000 kr.

Nominerede og kåring af vinder
De nominerede virksomheder skal være til stede med en stand på Dansk Erhvervs Årsdag d. 10. september i Øksnehallen i København, hvor H.K.H. Kronprins Frederik overrækker prisen.
Læs mere om Dansk Erhvervs Årsdag.

Overrækkelse af Erhvervsprisen

billedet indeholder en person

Kronprinsen af Danmark forestod den 10 september 2020 overrækkelsen af Dansk Erhverv-prisen i forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag i Øksnehallen i København. Dansk Erhverv-prisen uddeles til en virksomhed, der har været særlig handlekraftig. I år har prisen fokus på iværksættervirksomheder, som har leveret ekstraordinære resultater, har stort potentiale for vækst i fremtiden og som bidrager til samfundet. Med prisen følger 100.000 kr.

Forud for overrækkelsen

Forud for prisoverrækkelsen besøgte Kronprinsen af Danmark de nominerede iværksættervirksomheders stande, hvor Hans Kongelige Højhed mødte iværksætterne og fik en introduktion til deres forretningsidéer. De fem virksomheder nomineret til Dansk Erhverv-prisen 2020 var Pond Global, Space Composite Structures, Radiobotics, Precure og Tmrow (Tomorrow). Det er første gang, at Dansk Erhverv-prisen uddeles for at sætte fokus på virksomheders handlekraft i forhold til at skabe arbejdspladser, vækst eller på anden måde bidrage til samfundet.

billedet indeholder en person

Prisens indehaver

Kronprinsen overrakte den nystiftede Dansk Erhverv-prisen til virksomheden Radiobotics.

billedet indeholder syv personer

Radiobotics er en life science virksomhed, som arbejder med automatisering af røntgenbillede-diagnostik igennem AI og Machine Learning. Virksomheden blev stiftet i 2017 og har i dag 16 ansatte. Baseret på de nyeste machine learning metoder, genererer Radiobotics’ algoritmer en analyse, som styrker en hurtigere og lettere aflæsninger på røntgenbilleder. Radiobotics har lavet en banebrydende databehandleraftale, som giver adgang til patientdata i Danmark og er netop blevet CE godkendt til hele EU.

Anden artikel kommer

Anden artikel kommer

Skriv et svar