SKIN serie

Herbalife SKIN serien blev udviklet efter Herbalife fik en ansat fra L’Oreal.

Det der er ved SKIN serien er, at den erstattede og fik faktisk ryttet ud i ialt seks hudserier som Herbalife havde. De serier der var før var en ikke opdateret Aloe Vera serie. En serie lavet på Vitamin C kaldet – Radiant C. Ligeledes var der en basisserie der hed NouriFusion, som have et princip af vitaminerne A, C og E. Den fik kælenavnet ACE for your face.

En anden stor serie som hudplejeekspert fik lanceret var Skin Activator. Den havde agurkekstrater som princip i fugtgivelse. Den er udgået.

Herbalife SKIN består af et sæt der er lavet som trin, en til fem – 1 til 5. Hvor der startes med at rense, derefter gør huden klar til at den kan fugtes, og tilføje fugt samt en dækkende ansigtscreme plus en særlig øjencreme der ikke har de samme indholdsstoffer. Og det kan mærkes.

Renserne er med Citrus og Aloe Vera og luksussckrub, der giver intens følelse af ren hud i ansigt – den strammer op efter første gang. Der er cremerne man slutter rensning med, som er daglig creme både med og uden solbeskyttelse. Så er der en natcreme så huden kan regenerere i løbet af natten. Foryng med linje minimeringsserum, øjegelé, hurtig afslørende bær skrub og rengørende lermaske med mynte.

Gentag procedure.

Produkterne

Renser Aloe – link kommer med pris

Renser Citrus – link kommer med pris

Toner – link kommer med pris

Serum – link kommer med pris

Øjencreme – link kommer med pris

Øjengel – link kommer med pris

Dagcreme uden beskyttelse – link kommer med pris

Dagcreme med beskyttelse – link kommer med pris

Natcreme uden beskyttelse – link kommer med pris

Lermaske – link kommer med pris

Hurtig skrub – link kommer med pris

Helt basis

Sådan helt basis, og reduceret til næsten ingenting. Optimeret til den som samtidig ønsker at være hurtig hver dag, men kan bare ikke være hurtigere, så er basic programmet eller produkterne 1, 2 og 5 anvendeligt. At bruge serien SKIN er ikke besværligt. Det kræver knap øvelse, fordi der står talene 1 til 5 på, og man starter jo med nummer 1.

Avanceret brug

Tages der nu udgang i basic serien: 1,2 og 5, kan der tilføjes nummer 3 og 4. Det foregår lidt som matematik, at lægge sammen og til. Det vil sige, basic produkterne: 1, 2 og 5 plus

Ultimativt plan

Det er gjort nogenlunde klart, at basis og avanceret serie nu består af 1, 2, 3, 4 og 5. Der er dog to stk 5’ere, en med solbeskyttelse og en uden.

Den ultimative del af serien

Dyb rensning og rens foretages en gang ugentlig, fordi at gøre det dagligt med almene og gode produkter, så er det en slags selvforkælelse at rense huden godt i dybden, og give den en rigtig god behandling. Den hurtig afslørende bær skrub består af bestemte bær, der har til fordel at fugte og berige huden med næring. Rensemasken er den mest krævende. Dog er det afprøvet og virkende, at den renser i dybden.

Viser alle 4 resultater