Hudplejeserier

Vores hud er et meget stort sansende organ. Det er meget lidt oplyst om hvad hud er, bortset fra vi giver den et bad hver dag og holder den ren med sæbe.
Vores hår udsættes hver dag for stress, det gør at det kan se slidt og tørt ud, det vil sige, der ingen skinende glans er. Jo mere sund mad vi indtager jo bedre ser det ud.

Herbalife Ernæring i Danmark og generelt i verden har haft flere hudplejeserier. Som alle andre firmaer bliver poreføljen hele tiden opdateret. Det der gør sig gældende nu er, at der er en serie der kaldes SKIN og en Aloe Vera. De har hver deres formål.

Herbalife SKIN er som navnet hentyder til, brugt til huden i det hele taget. Andsigtet er i fokus helt fra rensning, gennem forbehandling og klargøring til hverdagen. Det lyder af en hel masse, men der er kun fem (5) trin.

Herbalife Aloe Vera er beregnet til både hud og hår, dog mest til hår og hverdagsrens af hud. Produkterne i denne serie findes der yderligere forklaringer i fanebladene, så der ikke fokuseres på andet end det produkt.

I herbalifes tid har der som alle andre firmaer, været et stort skift af produktudvalg, hvilket jo bevirker, at udskiftning kommer løbende, da videnskaben hele opdateres og folket hele tiden får nye behov.

Viser 1–16 af 19 resultater