Et Estimeret Forretningsoverblik i Tiden

Et Estimeret Forretningsoverblik i Tiden

23/05/2021 0 Af Henning Okholm

Indledningsvis er Herbalife Ernæring udadtil set som et tilskud, der forsøger at hæve sig over de andre ved, at kalde sig nummer et. Et synspunkt kunne være, at den vækst firmaet har, er en stor betydning for dets lederskab.

Af: Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm

Fotograf: Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm

Herbalife i hele verden

En Britisk Tv Serie

Siden starten

Firmaet har jo sin oprindelse i 1980, hvor det blev etableret af Mark Reynolds Hughes. Grundlæggeren ønskede efter en personlig tragedie, at kunne hjælpe andre folk med at gå ned i kropsvægt på en mere simpelt måde end at spise doseret medicin. Derpå sit tab, kom han med den idé at ovenpå sine jobs, at indtjeningen skulle investeres i tilskud i form af blandingertil at drikke, baseret på vitaminer, mineraler, fedt, fibre og protein, hvilket kort sagt betyder næringsstoffer via urter.

Regulering af indholdet

Vitaminer, mineraler, fedt, fibre, proteiner og kulhydrater er en nøgle i deres produkter. Det betyder også, at når forskellige landes forskning, når frem til at befolkningen kunne have det godt af, at få optimeret helbredet parallelt med den medicinske verden, får reguleret indholdet i en bestemt mængde. Den mængde er derfor illustreret på hver en pakke der leveres. Gennem tiden har der været flere justeringer, hvor der fra fabrikkens side har været kunnet fremstille indhold, så det passer med resten af produkternes indhold.

Markedsføring som alle

Forretningsplanen er som alle andre forretninger, også selvom Herbalife Ernæring ikke ses som, og ikke er en dagligdags gadebutik. Markedsplanen er indrettet for at give mest mulig indtjening til alle parter. Dermed fordelt ligemæssigt til dem der skulle lave mest og mindre. Et produkt har den pris den pris det har. hvorved 50% går til den selvstædige registrerede forretning. De andre 50% går til Herbalife Ernæring for at dække alle andre udgifter.

Der findes tre niveauer af indtjening, som går til den der er ansvarlig for at assistere de nærmeste. Så i de 50% der går Herbalife, deles deres intjening op i 15%. Op til 5% af indtjening til første led, og 5% til andet led, og 5% til det tredje led. Det er lidt vurderet som at der er noget at hente for alle, set i betragtning af, Herbalife siger tak for arbejdet gjort; vi giver dig hermed en fortjeneste.