Herbalife som har eksisteret siden Februar 1980, har været meget opmærksom på, at få folk til at leve på sund ernæring fremfor usunde hurtige måltider i løbet af dagen, derfor skabtes fænomenet sund fast food, eller simpelt cellulær og molekulær næring. Herbalife har dog gjort det hele klar til kunden.

Herbalife har et koncept som kaldes “seed to feed”. Det går du på, at det vi sår, høster vi. Der er godkendte landmænd der bliver hentet varer fra, og så ved vi hvad der er i vores produkter.

Der bestræbes på at levere optimal ernæring ved at bruge hjælp fra nyeste teknologier og fundne formler – de evalueres hele tiden, således produkter kan komme hjem til dig som kunde, og stadigvæk være optimale for konsumering på daglig basis.

Herbalife har et panel af folk, Nutrition Advisory Board, som forsker videnskabligt for at holde styr på ernæring. De to paneler – det rådgivende og videnskablige råd – har ca 300 videnskabsfolk folk, hvoraf ca 35 holder en PhD., som arbejder sammen på kryds og tværs, dog med hver deres speciale, fordi det gør dem kompetente indenfor deres respektive fag hver især.

  • VÆGTREGULERING: Dette afsnit handler om de basisting der kræves for at kende Herbalife.
  • ENERGI & FITNESS: Målrettede produkter så vi undgår at føle os helt udmattede.
  • PERSONLIG PLEJE: At pleje sit største organ, er det der bruges mindst tid på, brug nu mere tid på det. Huden.
  • MÅLRETTEDE PRODUKTER: Dette er til specifikke orgraner, såsom, knogler, mave, store og lille tarm, hjerne & hjerte.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.