Velfærd

Herbalife Ernæring som har eksisteret siden Februar 1980, har været meget opmærksom på, at få folk til at leve på sund ernæring fremfor usunde hurtige måltider i løbet af dagen, derfor skabtes fænomenet sund fast food, eller simpelt cellulær og molekulær næring. Herbalife har dog gjort det hele klar til kunden.

Herbalife Ernæring har et koncept som kaldes “seed to feed”. Det går du på, at det vi sår, høster vi. Der er godkendte landmænd der bliver hentet varer fra, og så ved vi hvad der er i vores produkter.

Bestræbelse

Der bestræbes på at levere optimal ernæring ved at bruge hjælp fra nyeste teknologier og fundne formler – de evalueres hele tiden, således produkter kan komme hjem til dig som kunde, og stadigvæk være optimale for konsumering på daglig basis.

Herbalife Ernæring har et panel af folk, Nutrition Advisory Board, som forsker videnskabligt for at holde styr på ernæring. De to paneler – det rådgivende og videnskablige råd – har ca 300 videnskabsfolk folk, hvoraf ca 35 holder en PhD., som arbejder sammen på kryds og tværs, dog med hver deres speciale, fordi det gør dem kompetente indenfor deres respektive fag hver især.

Vægtregulering

Dette afsnit handler om de basisting der kræves for at kende Herbalife. Det er så ikke en selvfølge, men en fordel at kende gruppen af vægtregulering.

Energi & Fitness

Målrettede produkter så vi undgår at føle os helt udmattede. Det går samtidig ud på at optimere vores alarmsystem.

Personlig Pleje

At pleje sit største organ, er det der bruges mindst tid på, brug nu mere tid på det. Huden. Der er heldigvis kun to plejeserier, og med tiden har der været stor udskiftning, som også bliver ved i fremtiden,

Målrettede Produkter

Dette er til specifikke organer, såsom, knogler, mave, store og lille tarm, hjerne & hjerte. De organer der er mest kostbare, selvom hele kroppen er det, så er det vigtigt at målrette til de organer der laver et kæmpe arbejde.