Herbalife Gourmet Tomatsuppe

Produktet

Gourmet-tomatsuppe er et krydret og nærende færdiglavet mellemmåltid med Middelhavets krydderier, som giver en lækker smag. 104 kcal pr. portion, hvilket giver et velsmagende mellemmåltid, som ikke giver dårlig samvittighed.
Gourmet-tomatsuppe er et lækkert velsmagende alternativ til et mellemmåltid. Uanset om den nydes varm, som et lækkert, krydret mellemmåltid eller som en forret eller endog som mellemmåltid om aftenen. Sørger for, at det er næringsrigt og velsmagende, uden at kalorierne hober sig op.
Ideel som del af din kostplan bestående af fem små måltider.Velegnet for vegetarer.Otte gange så mange proteiner end i en almindelig tomatsuppe.* . 

Ingredienser

Fedt …………………………

heraf …………………….

Protein ………………

Fiber ……………….

Salt ……………….

Hoved fordele

• 104 kcal pr. portion, ideel til dem, der ønsker at holde styr på deres kalorieindtagelse.

• Højt proteinindhold (7 g), som hjælper dig med at opbygge en slank muskelmasse.

• Et højt fiberindhold (3,2 g), som hjælper dig med at få dækket dit daglige behovfor fibre.

• Ideel som del af din balancerede kostplan bestående af fem små måltider.• Otte gange så mange proteiner end i en almindelig tomatsuppe* 

Brug

Gourmet-tomatsuppen kan nydes når som helst i løbet af dagen som et næringsrigt mellemmåltid.Bland 2½ spiseskefulde (ca. 32 g) med 250 ml varmt eller koldt vand.Hvis du bruger skeen fra Herbalife, skal du bruge to store og to små strøgne skefulde. Anvendes som en del af en balanceret og varieret kost sammen med en aktiv livsstil.

Hurtige fakta

672 gram

Pris 389 kr