Herbalife Formel 2 Mænd

Oversigt

Opdag hvordan du med Formula 2 Multivitamin & mineraler nemt kan supplere kosten med 24 næringsstoffer til kroppen. Det indeholder essentiellevitaminer og mineraler i rette mængder for at imødekomme mænds daglige behov.

Hoved fordele

Tilpasset mænds individuelle behov.- Tilfører kroppen essentielle vitaminer og mineraler.- Indeholder fordele i henhold til 71 særskilte EU-godkendte anprisninger.- Særligt udviklet kosttilskud.- Udviklet til anvendelse sammen med din foretrukne Formula 1-shake.- Vitamin A og C bidrager til immunsystemets normale funktion.- Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion.- Riboflavin bidrager til et normalt energistofskifte.- Pantothensyre bidrager til en normal mental ydeevne.

Anvendelse

Tag to tabletter eller flere dagligt i forbindelse med måltider.Det anbefales, at dette produkt indtages sammen med Herbalife Formel 1 Ernæringsrig Shakeblanding. Tag 1 tablet, hvis du indtager 2 shakes omdagen og 2 tabletter, hvis du indtager 1 shake om dagen.

Hurtige fakta

Hvorfor er det vigtigt regelmæssigt at supplere kosten med et kosttilskud indeholdende multivitaminer?Mikronæringsstoffer spiller en vigtig rolle i kroppens regulering af processer, som kan påvirke både vores sundhed og ydeevne. Eftersom mange mennesker ikke indtager anbefalet mængde mikronæringsstoffer, kan et dagligt kosttilskud med multivitaminer sørge for at anbefalet indtag af mikronæringsstoffer opnås*.

[Kilde: Troesch et al., 2012]

Hvorfor er det vigtigt at supplere kosten med kønsspecifikke multivitaminer?Mænd og kvinder har brug for forskellige mængder vitaminer og mineraler, da de er forskellige med hensyn til kropsstørrelse, stofskifte og fysiologi. For eksempel: Op til 4 ud af 10 mænd får ikke nok A-vitamin (afhængigt af land), og mænd behøver mere A-vitamin end kvinder.

[Kilder: Mensink etal., 2013; EFSA, 2015]
*I kombination med en balanceret kost og en aktiv livsstil.

60 stk

Pris 235