Herbalife Formel 2 Kvinder

Formel 2 Multivitamin

Opdag hvordan du med Herbalife Formel 2 Kvinder Multivitamin & mineraler nemt kan supplere kosten med 24 næringsstoffer til kroppen. Det indeholder essentiellevitaminer og mineraler i rette mængder for at imødekomme mænds daglige behov.

Selve meningen

Tilpasset mænds individuelle behov.- Tilfører kroppen essentielle vitaminer og mineraler.- Indeholder fordele i henhold til 71 særskilte EU-godkendte anprisninger.

Særligt udviklet kosttilskud. Det er udviklet til anvendelse sammen med din foretrukne Formel 1 multiblanding. Doserne af Vitamin A og C bidrager til immunsystemets normale funktion. Magnesium bidrager sammen med Calcium til en normal muskelfunktion. Riboflavin (Vitamin B1) bidrager til et normalt energistofskifte. Og pantothensyre (Vitamin B6) bidrager til en normal mental ydeevne.

Anvendelsen

Efter sundhedstyrelsens anbefalinger skal der tages 2 tabletter dagligt i forbindelse med de måltider man får. Det anbefales, at dette produkt indtages sammen med Herbalife Formel 1 Ernæringsrig Multiblanding.

En anbefalet dosis kan være: tag 1 tablet, hvis du indtager 2 shakes omdagen og 2 tabletter, hvis du indtager 1 shake om dagen.

Hurtige fakta

Hvorfor er det vigtigt regelmæssigt at supplere kosten med et kosttilskud indeholdende multivitaminer?Mikronæringsstoffer spiller en vigtig rolle i kroppens regulering af processer, som kan påvirke både vores sundhed og ydeevne. Eftersom mange mennesker ikke indtager anbefalet mængde mikronæringsstoffer, kan et dagligt kosttilskud med multivitaminer sørge for at anbefalet indtag af mikronæringsstoffer opnås*.[Kilde: Troesch et al., 2012]

Hvorfor er det vigtigt at supplere kosten med kønsspecifikke multivitaminer? Mænd og kvinder har brug for forskellige mængder vitaminer og mineraler, da de er forskellige med hensyn til kropsstørrelse, stofskifte og fysiologi. For eksempel: Op til 4 ud af 10 mænd får ikke nok A-vitamin (afhængigt af land), og mænd behøver mere A-vitamin end kvinder. [Kilder: Mensink etal., 2013; EFSA, 2015]

Den obligatoriske sætning for kosttilskud: I kombination med en balanceret kost og en aktiv livsstil.

60 tabletter

Pris 235 kr