Herbalife Fri Fra gluten soya laktose

Oversigt F1 Free From Shake – fremstillet uden gluten, laktose og soja, så du ikke behøver at gå glip af Herbalifes populære produkter. Indeholder en enestående balance af førsteklasses ærteprotein, vigtige mikronæringsstoffer samt urte- og planteekstrakter.

Detaljer Det er vigtigt at bevare en næringsmæssigt velafbalanceret kostplan, hvis du ønsker at regulere eller holde styr på vægten. Et balanceret måltid som Formula 1 Free From-Shake hjælper dig med at kontrollere din kalorieindtagelse og samtidig forsyne din krop med vigtige vitaminer og mineraler, med kulhydrater og proteiner.

Hoved fordele
• Verdensførende måltidserstatning.* F1-Shake har hjulpet folk rundt om i hele verden med at nå deres vægtregulering(s)mål. Nå dine i dag!

• Videnskabeligt dokumenteret: Kliniske undersøgelser viser, at en daglig indtagelse af måltidserstatningsshakes som del af en kaloriereduceret kost er dokumenteret  som værende effektive i forbindelse med vægtregulering, kombineret med moderat motion.

• Kaloriekontrolleret: 228 kcal pr. portion (når den blandes med 250 ml sojamælk)• Indeholder blåbær og granatæble

• En F1 Free From-Shake er hurtig at mikse sammen og er et praktisk, balanceret alternativ til en kaloriespækket morgenmad, frokost eller middag.

Brug For en sojafri og glutenfri shake:Bland to spiseskefulde (26g) pulver med 250 ml letmælk (1,5% fedt)
For en laktose og glutenfri shake:Bland to spiseskefulde (26g) pulver med 250 ml sojamælk

550gram

Pris 436 kr