Opfølgeren til Legofilm får Kongelig besøg

Af Zhong Min Peng og Henning Sandberg Okholm

Legofilmen som begyndte sin oprindelige produktion i 2014, havde gallapremiere. Og der er taget godt imod den i Danmark. Filmen fik nemlig ekstraordinært besøg af H.K.H. Prins Joachim, H.K.H. Prinsesse Marie, D.K.H. Prins Henrik og D.K.H. Prinsesse Athena.

En udtalende Prins Joachim

H.K.H. Prins Joachim, H.K.H. Prinsesse Marie var veloplagte og friske.

D.K.H Prins Henrik og D.K.H. Prinsesse Athena var i højt humør til Gallapræmiere på Legofilmen.

Søndag eftermiddag var en stor dag, fordi der skete to ting. En gallapremiere på Lego Film 2, og De Kongelige vedlagde besøg til gallapræmieren.

Kongelig besøg

Det var planlagt, 3. Februar 2019, at HKH Prins Joachim og HKH Prinsesesse Marie kom forbi og vedlægge et besøg til en af kommende storfilm ved Vesterport, København.

Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Henrik og Prinsesse Athena

Danske Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Henrik og Prinsesse Athena deltog i Lego Movie 2 filmpriser, og fik udtalt sig om selve filmen og dens spændende historie

Lego Movie 2: Den anden del af 3D-format udgives i Danmark 6 Februar 2019

Filmen

Film nummer to er produceret af Warner-koncernen 2019 3D computer-animerede musikalsk komedie sci-fi-film. “Lego Movie” er en direkte efterfølger.

Kritikere roste filmen med sine historier, dubbing, humor, animation og følelser. LEGO Movie 2: Den første films derivatdrama fra “Lego Batman Movie” og “Lego Ninja Movie”. “Lego Movie” (2014). LEGO Film 2 er instrueret af Mike Mitchell, og de nye skuespillere er Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz og Maya Rudolph.

Prins Henrik og Prinsesse Athena med mor Prinsesse Marie

H.K.H. Prinsesse Marie gav sit bud på vegne af Prins Henrik og Prinsesse Athena

Læs også Folketingets tværpolitiske netværk udvides

Legofilmens opsummerig

Emmett fortalte hende, at hun håber, at de to vil have et drømmehus sammen. I slottet afslog Lucy sin fristelse og hjernevasket i form af popmusik, bortset fra hende, gav alle dem til dette. Rumskibet og skatte af Metalbeard. Wa’Nabi begyndte at tiltrække Batman og fandt hans behov for følelsesmæssig verifikation, de to begyndte at kombinere og Batman endelig foreslået. Samtidig blev Emmett fanget i et asteroidefelt på vej og reddet af den robuste eventyrer Rex Dangervest. Emmett mener, at hans maskulinitet er en mulighed for at lære at være så hård som Lucy ønsker, så de to hold kan maksimalt udføre redningsopgaver. Lucy forsøgte at stoppe Emmett fra at smække kagen, men blev forvirret af den pludselige toneændring. Emmett argumenterede med hende, at det var det.

En smilende og tilfreds Prinsesse

Det kunne konkluderes, at Marie var glad for filmen efter Gallapræmieren. Hun havde haft det sjovt.

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng