2013 Anders Fogh General Sekretær af NATO Besøget USA Club

Anders Fogh Rasmussen, General Sekretær af NATO og tidligere statsminister, var sammen med sin hustru Anne-Mette Rasmussen æresgæster ved en strålende Gala Dinner, som The American Club afholdt torsdag den 3. januar 2013 på det elegante og historiske Sølyst, domicil for Det Kongelige Københavnske

Anders Fogh Rasmussen var aftenens utrolig spændende VIP-hovedtaler ved gallamiddag for The American Club, Denmark 3/1 2013 på Sølyst, København. Det var sammtidig  afskedsgalla for USA’s Ambassadør i Danmark Laurie S. Fulton, der modtog æresdiplom som “livsvarigt medlem” af The American Club, når hun i begyndelsen af 2013 vender tilbage til USA for at blive Stjerneadvokat for Top-level cases.
På foto 1 ses hø-ve: Fru Anne-Mette Rasmussen
Vice-President Erik Nørgaard, The American Club
US Ambassadør, Laurie S.Fulton
President R. Spencer Oliver, The American Club & Secr. General OSCE-PA
Generalsekretær Anders Fogh Rasmussen, NATO
Fru Jeanne-Käthe Remillard, The American Club

Det var samtidig en Afskedsfest for USA’s ambassadør, Laurie S. Fulton, der nu vender tilbage til USA efter 4 år i Danmark. Som tak for sin indsats modtog Ambassadør Fulton en Proklamation, der udnævnte hende til Honorary Member for Life af The American Club.

Anders Fogh Rasmussen var en utrolig spændende hovedtaler, der sammen med sin hustru beredvilligt besvarede mange vidtrækkende spørgsmål under middagen med stor viden og humor.

The American Club, den ældste udenlandske venskabsforening i Danmark, var vært for denne årets første fornemme fest, hvor Det kongelige Københavnske Skydeselskab, verdens ældste selskab, havde åbnet dørene til sit smukke domicil Sølyst, for dermed at hylde den dansker, der mere end nogen anden har nået den højeste internationale stilling, og for samtidig at sige tak til en god ven af Danmark, USA’s ambassadør.

På foto ses fra højre mod venstre:

Fru Anne-Mette Rasmussen

Vice President i American Club Erik Nørgaard, der også repræsenterede Skydeselskabet

US Ambassador Laurie S Fulton

Spencer Oliver, President for The American Club

General Sekretær Anders Fogh Rasmussen, NATO

Fru Jeanne-Käthe Remillard, The American Club.

(Tekst/Foto: Hasse Ferrold)