En japansk kinesisk oplevelse

Tre tallerkner hovedret dessert plus tallerken med suppe

Nibon Ya Sushi ad Libitum er mere egnet til europæere, fordi sushi & ramen er lettere i smag. Det er let at spise og koldt. Disse er meget vigtige faktorer, og linjen er “sund”, så det ser ud som om der er en legendarisk teori om sundhed. Mange tror også, at spise sashimi er godt for kroppen. Japansk Sushi ad Libitum fra Nibon Ya er klart din yndlings sushi Bar. Sushien fra restauranten er lækker, velforberedt og varieret. Service og betjening er i top og prisen helt i bund. Vi kan virkelig anbefale de Japanske Sushi til dig. Restauranten har et asiatisk design blandet med det Københanske samfunds. Fordi det restauranten stræber sig på er, at få det lokale og andre besøgende til at føle sig velkomne til enhver tid.

Af: Henning Sandberg T. Kruse Emanuel S. Okholm

Niboyasushi@gmail.com

www.nibonya.dk

Hvis du ønsker god mad fra Nibon Ya Sushi ad Libitum finder du kontaktoplysninger her:

Nibon Ya har åbent alle dage til kl 22.

Tlf 33311702

aeg
aeg
Rejer med salat og sushi
Rejer med salat og sushi

Service hos Nibon Ya Sushi ad Libitum

Den mad der er serveret tager tid fra køkkenet, fordi nudlerne er lavet i hånden, fisken der tilberedes er fra dagen. Ligeledes er der flink betjening. Der er et “all you can eat koncept.” Der er rig mulighed for at bestille enkelte styks, og blive kreativ til lave din egen menu.

En kunde udtalte sig efter besøg

Da jeg kom ind i restauranten blev jeg mødt af venligt personale. Ikke lang tid efter, gav de mig menukortet, og faktisk holdt øje med, om jeg var klar til at aflægge bestilling. Fra da jeg aflagde bestilling kom drikkelsen meget hurtigt, og maden kom bagefter, som en standard oplevelse i en god atmosfære. Nuddelretterne er retter lavet med håndkraft. Nuddelretterne kan spædes op med mere grønt og kød, eller fisk hvis du ønsker. Det smager godt efter din smag.

Ud af huset

Prioriterer du din mad ud af huset, så er Nibon Ya Sushi ad Libitum inden for kontakt og tlf, så behøver du ikke at vente i restauranten. Når du besøger restauranten kan du give Facebooksiden et like, vise det ved betaling og få din dunk fyldt op med cola.