En Partilederdebat

Fotografer og presse

De 13 partiledere mødes tirsdag aften 4 juni til ‘Demokratiets Aften’ i DR Byen i den næstsidste debat, og den var hæsblæsende. Der kom mange tig på bordet for at vinde hinandens tillid, samt at fungere som dem der får pladser i folketinget.

Af: Zhong Min Peng og Henning Sandberg Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

En Fond får Støtte

En rundvisning i koncerthuset

Et Politisk Pensum

Partiledere mødes til debat. De 13 parti-ledere mødtes i går d. 4 juni til en tv-debat, hvor de blandt andet talte om klima og pension inden valget.

Mette Frederiksen i Aftenshowet
Statsministerkandidat Mette Frederiksen i Aftenshowet
Statsminister Loekke taler utilfreds med tv2
Statsminister Løkke taler utilfreds med TV2

Partiledere mødtes i TV debat

Vært for debatte Kim Bildsøe Lassen sagde:

Demokratiets Aften er Folketingsvalgets vigtigste partilederrunde. Her skærer vi igennem støjen, hvor partiledere mødes og gør dig klogere på, hvor du vil sætte dit kryds. Vi sender traditionen tro direkte fra DR’s koncertsal, der vil være fyldt med vælgere og lederne af alle partier, der stiller op til Folketinget. Det bliver en aften, der hylder demokratiet og minder os om, at vi lever i et land, hvor vi alle kan få indflydelse på Danmarks fremtid.

Prenille Vermund bød ind:

“Vi skal acceptere at forudsætningen for at løse de her problemer, det er ikke afvikling, men udvikling, og jeg bliver vildt bekymret, når jeg hører venstrefløjens løsninger.”

Politiets kommissær Rose Pep kommenterede herpå: Rasmus Paludan fik lagt det hele forkert ud.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtrykte sin utilfredshed med DR om udelukkende debat af cigaretpriser. Han så grene der blev debatteret om andet.

Lars Løkke udbrød og sagde:

Det er meget vigtigt, og nu har vi brugt 20 minutter på det, men der er solidt flertal for at sætte priserne op, så det er jo ikke det, der ender med at blive den store skillelinje i dansk politik, når krydset skal sættes på onsdag. Derfor har jeg et forfængeligt håb om, at vi kommer til at diskutere, hvad der definerer det her valg. Løkke sagde.

Udenrigsminister Anders Samuelsen kom ind med kommentaren: Lars Løkke Rasmussen, du skal lade os komme, så vi i fællesskab kan skabe vækst.

Udenrigsminister Anders Samuelsen
Udenrigsminister Anders Samuelsen
Pernille Vermund
Pernille Vermund
Pia Olsen Dyhr
Pia Olsen Dyhr
Rasmus Paludan taler til tv2
Rasmus Paludan taler til TV2
Soeren Pape Poulsen i aftenshowet
Søren Pape Poulsen i aftenshowet
Morten Oestergaard i Aftenshowet
Morten Østergaard i Aftenshowet
Statsminister Loekke utilfreds taler med DR og TV2
Statsminister Løkke utilfreds taler med DR og TV2