En Fest for Bachelorer

Den 25. Februar 2019 i København, Danmark, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie sluttede sig til begivenheden CBS – Contest Welcome Dinner – på New Carlsberg Brewery i København som protektorer.

Af: Zhong Min Peng og Henning Sandberg Okholm

Fotograf: RoyalPress Zhong Min Peng

LEO fundamentet for hudimmunologis forskning

Statsministeren afgører om det er sin plads

Begivenheden til erhvervsliv

Hvert år arrangerer CBS konkurrencer for studerende fra universiteter rundt om i verden, der stiller spørgsmål og foreslår løsninger til erhvervslivet. Udover det andet er den studerendes opgave at vurdere de problemer, det valgte firma står overfor, analysere de tilgængelige oplysninger og forberede sig på at løse forslaget. CBS konkurrence er vært for en række innovative arrangementer.

CBS nyhedsmeddelelses svar: Hvad er global konkurrence?
Den globale 2019 er svaret fra CBS-konkurrencen til en stadig mere digital verden. Vi mener, at uanset hvor du er i verden, bør du have mulighed for at deltage i en af de bedste grundkonkurrencer. CBS 16 års erfaring med løsning af problemer er afspejlet i en ny form for online interaktion, som kan opleves i foråret 2019.

Bachelorer er i fokus

Åbne konkurrencer er for alle Bachelorer på verdensplan. For alle, uanset hvor de finder sig selv, har de mulighed for at konkurrere med nogle af de øverste hold. Det er konkurrence gennem CBS.
Gennemfør dig på din egen platform, og levér live forberedelser til de bedste hold. De første tre hold vil blive inviteret til København for at deltage i finalerne.

Dette er din chance for at konkurrere med det bedste hold i verden. Globale 2019 vindere inviteres til at deltage i 2019 Invitational, en af de mest prestigefyldte grundkonkurrencer i verden. Global 2019 er også en mulighed for at øve sig på at løse en sag, og blive udfordret af en professionel jury, hvilket er en sjælden oplevelse af universitetet. CBS giver omfattende feedback til alle deltagere, og stoler på at give en omfattende læringserfaring for hver elev. D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie, fik netværket med de nye som deltager i CBS konkurrence. Disse nye bachelorer der kommer i fokus, kommer der endnu mere fokus på.

Rå guarana fra anerkendt firma

Dronningen har meget travlt